Sailwave kurs

När:
26 mars, 2015 kl. 17:30 – 20:00
2015-03-26T17:30:00+01:00
2015-03-26T20:00:00+01:00
Var:
BKSS klubbstuga
Björlanda Kile 100
423 61 Torslanda
Sverige
Pris:
Gratis
Kontakt:
Lars Bjerke & Frederick Somerville

Kurs i resultatrapporteringsprogrammet Sailwave för torsdagsseglare och funktionärer.

Som du säkert redan hört så kommer vi i år inte kunna ha en utpekad funktionär som hanterar resultatrapporteringen i samband med våra Torsdagsseglingar. Det kommer istället att bli en av er som är funktionär på starttribunen som får detta ansvar.

Du som har en egen bärbar dator ombeds att ta med den. Du kommer under kvällen att få hjälp med att ladda ner Sailwave och en av våra databaser på den, så att du sedan i lugn och ro kan labba med programmet och det du fått lära dig under kvällen hemma.
Vi behöver även kunniga funktionärer på helg- och jolle-seglingar som bemästrar Sailwave varför denna kurs vänder sig till alla som är verksamma i klubben vid tävlingar.
Vi är tacksamma för din anmälan senast den 20 mars, så vi vet hur mycket fika vi skall köpa in.

Om du anmäler dig snabbt till l.bjerke@swipnet.se så kommer Frederick att sända över Sailwave manualen (som du kopierar och tar med dig) och ev. också programvaran så att du därmed är väl förberedd för kvällens övningar.

Om tiden tillåter det kommer vi under kvällen även att gå igenom ändringarna av upplägget av Torsdags seglingarna så att du blir fullt uppdaterad.

Den  största ändringen är att det förutom de fasta funktionärerna kommer att behövas ett engagemang av alla som är med och seglar. Det är därför denna Sailwave utbildning riktar sig till både seglare och nuvarande funktionärer. Detta funktionärsengagemang av dig som även deltar som seglare kommer att belönas med poängkompensation i serien.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.