Årets sista torsdagssegling

Det blev lite mer vind idag ca 8 m/s från NV. Tävlande som anser sig ha mer hårdvindsbetonade båtar jublade. Hörde röster från fikande efter racet att det blev en kul och bra sista segling. Härligt att höra. Det är sådant som ger kraft att år efter år ställa upp som funktionär. Nöjda deltagare. Så lite som behövs…..

Sedan tycker jag som sitter på sekretariatet att det är väldigt trevligt när seglarna kommer in i klubbhuset efter tävlingen för lite fika och eftersnack. Just idag bjöd BKSS klubben på gratis fika till alla och samtidigt hölls ett seglarmöte. Syftet var att få in synpunkter och frågor kring kappseglingarna. Dessutom gjordes ett upprop för att ställa upp på arbetskvällarna då bl.a  bojar och båtar görs i ordning för vintern. Har du varit med och seglat är du mer än välkommen att ställa upp vid dessa tillfällen. Boka därför in tid för detta torsdag 2 okt och torsdag 9 okt  kl.17 – samt lördag 11 oktober kl.10.00.

Det är också dags att betala in din avgift för kappseglingarna senast 18 oktober. Som  BKSS medlem betalar du 50kr/segling och icke medlem 70kr/segling. Efter 18 oktober höjs priset till 100kr för alla. Betala till BKSS postgiro konto: 40989-6. För att du ska veta hur mycket du ska betala tittar du i resultatlistan om antal seglingar du deltagit i.

Dagens resultat och hur det gick totalt under säsongen hittar du under fliken “Resultat 2014”.

Vi ses på arbetskvällarna

hälsar BKSS funktionärer och Angela vid datorn.

 

 

Share

Kommentarer inaktiverade.