Inbjudan Dubbelt så bra 11 juni 2016

IMG_1164 IMG_1162
Nu är det dags att anmäla sig till BKSS Shorthand-segling Dubbelt så bra som går den 11 juni. Dubbelt så bra är 2 seglingar i en.
Segling ETT startas med jaktstart, vilket innebär enskild starttid för varje båt.
Målgång i segling ETT är start för segling TVÅ. Varje båt får sin egen starttid i segling TVÅ. Första seglingen genomförs utanför Björlanda på Nordre älvs fjord och kommer att i möjligaste mån vara på en kryss-länsbana på BKSS fasta bojar. Andra seglingen genomförs runt Björkö.

Inbjudan

Anmälan

Redan anmälda

Share

Kommentarer

Inbjudan Dubbelt så bra 11 juni 2016 — 11 kommentarer

 1. Hej, hittar ingen inbjudan. Kanske är det bara fel på länken till inbjudan. /

   • Jag förväntade mig hänvisningar till regler, banan etc. Går seglingen runt Björkö eller är det närmsta vägen till Björkö hamn som gäller?

    • Reglerna står under punkt 1, banorna beskrivs under punkt 9, de fasta bojarna hittar du här:
     http://www.bkss.se/ombkss/banomraden/
     Segling 2 är runt Björkö med målgång vid BKSS tribun, detta framgår inte så tydligt, men det står under punkt 6 att prisutdelning sker på BKSS.
     Förra året var det valfritt varv runt Björkö, hur det blir i år kommer framgå av seglingsföreskrifterna man får vid registreringen.

     • Toppen! Nu funkar länken, kan bero på att jag nu använder PC och inte telefon.

     • Kanon att länken funkar för dig nu på PC:n, men den har funkat fint för mig på både jobbtelefon, privat telefon och surfplatta. Alla är Android, vad har du för mobiloperativ? Alltid intressant att veta om det är problem med någon specifik telefonmodell eller OS. Du kanske saknade Pdf-läsare i telefonen?