Preliminära resultatlistan-slutresultat 2012-09-20

Denna för säsongen sista torsdagssegling bjöd på stabil bra vind, VSV 8 m/s, om än lite kylig. Strax innan  starten kom en rejäl regnskur men sedan var det uppehåll. Tio båtar kämpade in i det sista för att kunna placera sig totalt.Vilka som placerade sig på prispallen får du med nyfikenhet läsa om själv i preliminära resultatlistan.

Seglingskvällen avslutades i klubbhuset där BKSS bjöd alla seglare på “After Sail” med eftersnack. Tacksamt att få input från alla deltagare om hur och vad vi kan göra för att bli bättre och framförallt hur vi kan bli fler både seglare och funktionärer.

Vill också passa på att tacka alla BKSS funktionärer som gjort dessa seglingar möjliga. Det har varit en fantastisk stab av glada damer i köket som lagt många timmar på att fixa mackor och annat smått och gott. Tack Brita, Katrin, Britt-Marie, Nina, Karolina, Karin, Erna, Gunilla, Anna-Stina, Inger, Gun, Marion, och Birgitta. Vad skulle vi göra utan er?!!

Tack också alla som rattat runt själva seglingarna på banan, i tribunen, i bojbåtarna, följebåtarna, sekretariatet, ja allt. Tack Lasse B, Gerhard, Lars-Jörgen, Jörgen, Lars A, Jan O, Gunnar.

Har jag glömt någon är det inte meningen, hjälp mig att tacka. Det har varit så många som ställt upp!!

Vill åter påminna om den sista segling i Björlanda”Sista Chansen“-seglingen som går nu på lördag 22 september. Låt det bli en stor segling. Peppa och utmana dina seglarkompisar.
Har du inte anmält dig än så gör det NU!
Välkomna!

Vid tangentbordet

Angela

Share

Kommentarer inaktiverade.