Uppdatering från seglarskolan

Nu har sommarseglarskolans tre första veckor avklarats. Första veckan hade sommarvärmen inte riktigt hunnit komma fram men det blev ändå en bra vecka med bland annat skattjakt och grillning.

Veckan där på var vädret betydligt varmare och vi fick en riktig toppenvecka. Även denna vecka grillade vi, men denna gång över en riktig lägereld eftersom engångsgrillarna brann ut för snabbt. Några av eleverna fick också chansen att medverka i ” We are Happy from Hisingen” .

Sista veckan hade vi besök av ett antal kappseglare ifrån andra klubbar samt tränaren Vilma Bobeck som i år vann JSM i E-jolle. Vi är övertygade om att de hade en lärorik vecka precis som våra nybörjare. Nybörjarna fick bland annat prova på att segla tvåkrona, något de tyckte var väldigt roligt.

EB

Några av kappseglarna tränar strax utanför tribunen

Vi ledare vill en sista gång tacka alla elever som har varit med och gjort de här tre veckorna så fantastiska som de har blivit. Nu ser vi fram emot sommarseglarskolans två sista veckor, 32 och 33 samt höstträningarna. Hoppas vi ses där!

Här är en gruppbild på alla ifrån v.26, mer bilder finns på vår Facebook sida ”BKSS Ungdomssektion”

GB

Share

Kommentarer inaktiverade.